24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Artık onun da bir yuvası var

Seydişehir’de evi olmayan, komşularının yardımı ile 12 yaşında bir kız çocuğu ile yaşamaya çalışan özürlü 50 yaşındaki Şerife Sevinç’e belediye ve gönül bağı gıda bankası ile hayırsever esnaf Türkmen Halı mobilya sahip çıktı. Şerife Sevinç’e önce bir ev tutuldu, ev eşyaları temin edildi ve kendisine teslim edildi.

Şerife Sevinç’e yeni evinde eşyalarını, Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Gönül Bağı Gıda Bankası Başkanı Ömer Gök ve başkan yardımcısı Mustafa Çakır bizzat teslim etti.

Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, "Gönül bağı gıda bankası, belediyemizin öncülüğünde kurulmuştur. Derneğimiz bu tür hayırlı hizmetlere aralıksız ve hızla devam etmektedir. Hiç bir geliri olmayan 12 yaşındaki kızı ile yaşamaya çalışan Şerife Sevinç’e belediyemiz, gönül bağı gıda bankası ve hayırsever esnaf Türkmen halı mobilya sahip çıktı. Gönül bağı gıda bankası mutfak eşyaları, gıdalar, odun, kömür, soba ve giyim eşyasını verirken Türkmen Halı mobilya da koltuk takımı ve halılar verdi. Ev kirasını da hayırsever bir vatandaşımız ve biz üstlendik. Yardım yapanlara teşekkür ediyorum" dedi.

İlköğretim 7. sınıfta okuyan 12 yaşındaki kızı ile yaşamaya çalışan Şerife Sevinç'in mutluluğu yüzünden okunuyordu. Sevinç "İlk defa kendime ait bir evim oldu. Bu zamana kadar hayırsever vatandaşların yardımı ile ayakta kalmaya çalıştım. Bu soğuk kış gününde bizleri sokaktan kurtaran başta belediye başkanımıza, gönül bağı derneğine, hayırsever esnafımıza ve kiramın yarısını ödeyen hayırsevere gece gündüz dua ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 13:57:37
Güncelleme :23 Aralık 2005 Cuma 14:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?