17
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Ne değişti?

Yerel seçimler seydişehirde çok heyecanlı geçmişti herkes eski başkanın kazanmasına garanti gibi bakıyordu ama beklenen olmadı. Peki seydişehirde seçimlerden sonra neler değişti?

Yeni bir bakış, yeni oluşumlar, unutulmaya yüz tutmuş etkinlikerin tekrar hayata geçirilmesi ve daha bir çok yenilik.eski başkan döneminde iken vasat bir dönem geçiren seydişehirde kültür sanat  adına artık her şey unutulmuş ve sadece vasat bir yaşam. Yılda bir kez Mustafa Yıldızdoğan konseri dışında hiç bir etkinlik olmayan ilçede ilçenin gururu etisas  takımıda etibankın el çekmesi ile belediye ye devredildikten sonra 3. ligden amatör kümeye gitmesine yol açan desdeksizlik ve buna benzer bir çok eziklik yenilik. peki şimdi neler değişti ve ilçeyi nasıl etkiledi? Göreve geldiği günden bu güne kadar hep ilçede bir şeyleri değiştirmek için uğraş veren başkan ibrahim halıcı ilk olarak artık ilçe halkı tarafından hiç bir önemi kalmayan 5 ağustos Seydişehir ekonomi ve kalkınma bayramını canlandırdı. Belkide tarihinde ilk kez bu kadar kapsamlı bir kutlama yapıldı. neredeyse ilçe halkının tamamının katıldığı kutlamalar değişimin başlangıcı oldu. Devamında ise ilçede düzensiz bir şekilde  yerleşilen pazarda düzenlemeler, yollarda düzenlemeler, ve ilçe halkının kültür düzeyinin yükseltmek için brifing, seminer ve benzeri programlar hazırlanarak     ilçe halkını  biliçlendirmeye çalışan başkan yeni bir atakla belediye encümen toplantılarını akbelediye programı çerçevesinde halka açtıktan sonra şimdide e-belediye sistemine geçmek için start verdi. bunun yanı sıra ilçenin takımı etisasa da  gerekli desdeği her türlü sağlayan başkan bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon etisası 3. lige çıkaracakları konusunda da söz verdi.

Seydişehirin boşa geçen 8 yılından sonra  halk doğru seçimle doğru başkanı bularak il olmaya layık seydişehire  en büyük hediyeyi verdi.

İl olmak Seydişehirimize yakışır.

saygılarımla.

İSMAİL SÜNBÜL
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 14:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?