27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Savcı eşlerinden dayanışma gecesi

Adalet Bakanlığı bünyesinde kurulan "Adli Yargı Mensupları Dayanışma Vakfı" faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Vakıf tarafından Seydişehir ilçesi'nde meslekte hayatını kaybeden personellerin yakınlarına ve kimsesiz kalanlar yararına bir gece düzenlendi. Oldukça sıcak bir ortamda gecen gecede bin 500 YTL toplandı.

Adalet Bakanı Cemil Çiçek’in eşi Gülten Çiçek’in başkanı olduğu “Adli Yargı Mensupları Dayanışma Vakfı” adına tüm Türkiye de Ağır Ceza Merkezlerinde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Vakıf tarafından Seydişehir ilçesinde de meslekte hayatını kaybeden personellerin yakınlarına ve kimsesiz kalanlar yararına bir gece düzenlendi. Geceyi organize eden Seydişehir Cumhuriyet Başsavcı Eşi Canan Aslan ve Komisyon Başkanı Eşi Emine Tost bu gibi yararlı faaliyetlerde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Bizlere bu gecede destek veren emeği olan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Bizlere bu gecede adliye de görev yapan Hakim, savcı ve eşleri başta olmak üzere tüm personelimize ve halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen gecede bin 500 YTL toplandı. Buralardan toplanan yardımlar Vakıf Bünyesinde toplanarak çeşitli şekillerde Burs sağlık yardımı vb. gibi sorunları olan ailelere dağıtılacak.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 11:22:51
Güncelleme :3 Ocak 2006 Salı 13:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal IP: 85.107.137.xxx Tarih : 4.01.2006 02:16:09
özlemiştik böyle şeyleri. çok zaman oldu kadınlarımızı bu etkinliklerde görmeyeli. 2 dönem önceki kaymakamımız mesut demirkol zamanında kalmıştı bu etkinlikler.kim ne derse desin seydişehir en iyi ama idealist günlerini mesut demirkol zamanında yaşamıştır. kendisine saygılar sunarım.