4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

"Gözlerin Ardındaki Çocuk" sahnelendi

Nevşehir'de Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Fatma Öney'in Danscı Fatma Gülben Oğuz ile birlikte rol aldığı "Gözlerin Ardındaki Çocuk" isimli oyun büyük beğeni topladı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Servisi'nin organizasyonu ile Ankara Devlet Tiyatrosu, Nava Semel'in yazdığı, Şirin Okyavuz Yenel'in Türkçe'ye çevirdiği ve Kemal Başar'ın yönettiği "Gözlerin Ardındaki Çocuk" isimli oyunu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneledi.

Down Sendromlu bir çocuğa sahip annenin kendi çevresi ve toplumda yaşadığı olayları dile getiren bir oyun, salonu dolduran annelerin büyük ilgisini kazandı.
Down Sendromlu çocuğunu doğurduktan sonra yaşamı tamamen değişen ve yalnızlığa itilen bir annenin ekseninde, bir kadının yaşamın hazırladığı kötü sürprizler karşısında ne denli dayanıklı kalabildiğinin dile getirildiği oyunda Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Fatma Öney,kendine has oyun üslubu içerisinde büyük bir performansla oyunu izleyenlere aktardı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 09:57:58
Güncelleme :11 Mayıs 2009 Pazartesi 10:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?