6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

1 günde bir aylık yağmur yağdı

Nevşehir, Kayseri ve Eskişehir'de de etkili olan sağanak yağış ve dolu tarım arazilerine zarar verdi.

Nevşehir'de hafta sonu etkili olan şiddetli yağışlardan sonra meydana gelen hasar, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile onarılıyor. 

Yağışlar nedeniyle şehir içerisindeki bazı cadde ve sokaklarda kaldırımlar ve asfalt yollar zarar görürken, bazı işyeri ve evlerin zemin katlarını da su bastı. Yağışların ardından zarar gören yerleşim birimlerinde çalışmalara başlayan Nevşehir Belediyesi ekipleri selin yol açtığı hasarın giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu arada Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de, Nevşehir'de geçen yılın Mayıs ayı toplamında metrekareye 29.6 kg. yağış düşmesine karşın sadece Pazar günü metrekareye düşen yağış miktarının 27.2 kg. olarak gerçekleştiğini açıkladı. Yetkililer, yağışların bu hafta içerisinde de belirli aralıklarla sağanak olarak devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
DHA / İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 09:57:30
Güncelleme :28 Mayıs 2007 Pazartesi 10:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sefer çetin kaya IP: 88.231.174.xxx Tarih : 3.06.2007 15:08:21
öncelikle yapmış olduğu çalışmalardan dolayı sayın başkanımız hasan ünver.e ne kadar teşekkür etsek azdır yüce mevlam ömrünü uznun etsin allah.tan gelene bişey yapamayız bol bol dua edelim mevlam hayırlısını versin ben ankarada yaşıyorum nevşehire bir ay önce geldim ama çok şaşırdım neden nevşehir gerçekten nevşehir olmuş allah razi olsun şimdi sorarım o arkadaşlarımıza nevşehirde adam yokmuda niğde.li adamı başkan yapacağız diyenlere kim alah rızası için iş yaparsa helal hoş olsun cenabı mevlam yolunuzu açık etsin sayın hasan ünver saygılarımla