3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

1 kişilik kadroya 17 kişi buşvurdu

Nevşehir İl Özel İdaresi'nde çalıştırılmak üzere alınacak olan 1 eski hükümlü kadrosu için 17 kişi müracaat etti. Müracaatın fazla olması nedeniyle noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nde geçici statüsünde çalıştırılmak üzere 1 eski hükümlünün alınacağının açıklanmasının ardından Türkiye İş Kurumu Nevşehir İl Müdürlüğü'ne 17 kişi müracaat etti. En az ilköğretim mezunu olma şartı aranan iş için müracaat edenler arasında mülakat sınavına girmeye hak kazanacak 2 kişinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

İl Özel İdare Müdürlüğü Lokali'nde Nevşehir 4. Noter Başkatibi Hüseyin Karakuşak nezaretinde gerçekleştirilen kura çekimine, Türkiye İş Kurumu Nevşehir İl Müdürü İlhan Temel ve müracaatta bulunan eski hükümlüler katıldı.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında mülakat sınavına girmeye Abdülhamit Doğan ve Mehmet Yiğit isimli adaylar hak kazandı. Yedek olarak ise Hasan Hüseyin Kaya ve Osman Öztürk'ün isimleri belirlendi. Mülakata girmeye hak kazanan asil adaylardan her ikisi de sınava katılmaz ise yedek adaylar mülakat için çağrılacak. Mülakat sınavının Aralık ayı içerisinde yapılacağı duyuruldu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 11:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?