4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

1 YTL limitli adamı karısı terketti

Nevşehir'de sanayide işçilik yapan Yaşar Sert isimli kişiye, müracaat ettiği banka tarafından 1 YTL limiti bulunan bir kredi kartı gönderildi.

Arkadaşlarının '1 YTL Değerinde İnsansın' diye alay ettiği Yaşar Sert, bu sebeple tartıştığı eşinden ayrıldı.

Nevşehir Lale Sanayisinde kasa imalatı yapan bir işyerinde kaynakçı olarak çalışan Yaşar Sert (28), kredi kartı almak için bir bankaya başvurdu. Yaptığı müracaatın kısa sürede olumlu sonuçlanarak banka tarafından kendisine kredi kartı gönderildiğini belirten Yaşar Sert, gönderilen kredi kartının limitinin 1 YTL olduğunu öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Bunun bir hatadan kaynaklandığını düşünerek banka müşteri hizmetlerine müracaat ettiğini ifade eden Sert, "Banka görevlileri bana başka bankalardan da kredi kartı sahibi olduğumu ve bu yüzden bana verebilecekleri limitin 1 YTL olduğunu söylediler. Ben limitimin yükseltilmesini istediğimde ise bunun ancak bende bulunan diğer bankaların kredi kartlarını iptal etmem halinde mümkün olabileceğini açıkladılar. Defalarca yaptığım telefon görüşmelerine karşın sonuç değişmedi. Şu anda 1 YTL limiti bulunan kart için 30 YTL kart aidatı ödemek zorundayım" dedi.

'EŞİNDEN AYRILAN SERT, ÇEVRESİNİN DE ALAY KONUSU OLDU'
Banka tarafından kendisine verilen 1 YTL limitli kredi kartının çevresinde kendisinin alay konusu olmasına sebep olduğunu ifade eden Yaşar Sert, bu nedenle eşi Hafize Sert'ten de ayrıldığını açıkladı.

Arkadaşlarının '1 YTL değerinde İnsansın' diye kendisiyle dalga geçtiklerini belirten Sert, bu nedenle eşiyle girdiği tartışma sonucu eşinin evi terk ettiğini söyledi. Sert, "Artık iş ve arkadaş çevremde alay konusu oldum. İnsanlar benle dalga geçiyorlar ama verecek cevabım yok. Beni sürekli kızdırıyorlar bu artık aile ortamıma da taşındı. Bu nedenle eşimle de tartıştım. 1 yıllık evliyim ve eşim yaklaşık 1 ay önce evi terk etti. Şu anda babasının evinde" diye konuştu.

Kendisine 1 YTL limiti bulunan kredi kartı gönderen banka hakkında dava açmaya hazırlandığını ifade eden Yaşar Sert, bankanın kendisine yaptığını hakaret olarak kabul ettiğini kaydetti. Sert, "Ben şu anda bankanın ve çevremin gözünde 1 YTL'lik adam gözüküyor. Bence banka böyle yaparak bana hakaret etti. Hakkımı sonuna kadar arayacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 15:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sefa saya IP: 88.231.183.xxx Tarih : 29.03.2008 19:17:29

kart bahane arkadaşım hanımın zaten seni boşayacağı varmış kartı bahane edip amacına ulaşmış.hem bir işçide o kadar kart ne gezer anlamışda deyilim.bankaya bence bunun için teşekkür etmek lazım insanlar mağdur olmasın diye uğraşmış bravo vallahi bu arad adamda kendini kötü hissetmesin diye kart göndermiş gerçekten güzel bir davranış::))