5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

10'lar çok mutlu!

10'LAR ÇOK MUTLU

Nevşehir'de Selin Başer (Kutluca) ve Durmuş Başer çifti, 10.10.2010 tarihinde, yerden bin 10 metre yükseklikte, saat 10.10'da bir balon sepetinde dünya evine girdi. 10 kişilik balonda evlilik heyecanını yaşayan çift, gökyüzünde darbuka ve klarnet eşliğinde mutluluklarını kutladı.

Nevşehir'de Ziraat Mühendisi Selin Başer(Kutluca) ve Veteriner Durmuş Başer çifti, hem evlilik tarihlerinin özel bir gün olması hem de farklı bir mekanda dünya evine girmek için ilginç bir yöntem seçti. Nikah memuru, şahitleri, davetlileri ve orkestraları ile birlikte sabahın erken saatlerinde Nevşehir'in Göreme beldesinde, peribacaları arasındaki balon kalkış alanına gelen genç çifte, balon turuna katılmak için burada bulunan turistler de büyük ilgi gösterdi. Pilot Alparslan Uluer'in kullandığı

Anatolian Balloons firmasına ait sıcak hava balonu ile sabah saat 10.10'da şahitler ve orkestraları ile birlikte balon sepetine binen çiftin nikahını, yerden bin 10 metre yükseklikte Göreme Belediyesi Nikah Memuru Yasin Temel kıydı. Anatolian Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer ve Murat Kutluca'nın şahitlik ettiği nikahta genç çift gökyüzünde heyecanlı dakikalar yaşadı. Gökyüzünde 'evet' dedikten sonra darbuka ve klarnet eşliğinde oynayan çifti, kalkış alanında bekleyen aileleri ise alkışlarla kutladı.

Hayatında ilk kez balona bindiğini ve çok heyecanlandığını belirten damat Durmuş Başer, "Özel biri ile, özel bir yerde ve özel bir zamanda evlenmek istemiştim. Gerçekten bizim için unutulmaz bir an oldu. Her ikimiz de çok heyecanlıydık" diye konuştu.

Göreme Belediyesi Evlendirme Memuru Yasin Temel ise, ilk kez balonda nikah kıydığını belirterek, "Artık çiftler evlenmek için değişik mekanlar ve özel zamanlar tercih ediyor. Bu çiftimizin de isteği 10.10.2010 tarihinde saat 10'u10 geçe evlenmekti ve bunu gerçekleştirdik. Umarım çiftimize hayırlı olur" dedi.

10'LAR ÇOK MUTLU
10'LAR ÇOK MUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 13:02:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 13:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?