6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

118. şubesini Nevşehir'e açtı

Yurt çapındaki hizmet ağına Nevşehir Şubesini de ekleyen Bank Asya, bölgedeki müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini kaliteli ve seri bir şekilde sunmayı amaçlıyor.

Bank Asya Nevşehir Şubesi, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Banka Genel Müdürü Ünal Kabaca ve çok sayıda sanayici ve işadamının katılımıyla açıldı. Açılış töreninde konuşan Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, 118. şubelerini Nevşehir'de açmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şu anda 118 olan Türkiye genelinde şube sayısını arttırmaya devam edeceklerini söyledi.

Kabaca, "Bugüne kadar, reel ekonomiye sayısız finansman ve üretim desteği sağladık. Hizmet verdiğimiz işletmelerin başarı öykülerine ortak olduk. Şimdi bu başarı öykülerine yenilerini eklemek üzere Nevşehir'deyiz. Yarın da Aksaray şubemizi açarak medeniyetler beşiği Anadolu’muza yeni şubelerimizle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türk şirketlerinin dış ticaret işlemlerine aracılık ederek Türkiye'nin dış ticaret hacminde de önemli bir paya sahip olduklarını ifade eden Ünal Kabaca, Bank Asya'nın bugün Türkiye ekonomisinin can damarlarından biri haline geldiğini belirtti. Müşteri portföyünün ticari ve kurumsal ağırlıklı olmasına rağmen Bank Asya'nın bireysel bankacılıkta da önemli bir aktör olma yolunda hızla ilerlediğinin altını çizen Ünal Kabaca: "Müşteri odaklı hizmet yaklaşımıyla bugünlere geldik. Karlılık ve büyüklük anlamında belli bir seviyeye ulaştık. Bu karlı büyümemizi 2007 yılında da sürdürmekteyiz, 2007 yılı ilk yarısında aktif büyüklüğümüzü 2006 yıl sonuna göre yüzde 27 artırarak 5.307 milyon YTL'ye çıkarmış bulunmaktayız. Artık bundan sonraki hedefimiz, hız ve kaliteyi daha da artırarak hizmet yelpazemizi genişletmek ve global ölçekte bir finanssal aktör olabilmek" dedi.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'da, Nevşehir'in son yıllarda turizmin yanı sıra sanayileşme yönünden de önemli mesafeler kat ettiğini belirterek, Bank Asya'nın Nevşehir ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Konuşmaların ardından Bank Asya Nevşehir Şubesi'nin açılış kurdelesi Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ve Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca tarafından kesildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 17:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?