4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

14 Şubat'a özel balon turu

Kapadokya bir balon şirketi, Sevgililer Günü için özel balon turu düzenliyor.

Anatolian Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer, yaptığı açıklamada, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin balon turu yaptığı Kapadokya'da 14 Şubat Sevgililer Günü için özel tur programları düzenlediklerini söyledi.

Tur kapsamında, sabah erken saatlerde havalanacak olan balonlarda çiftlere özel canlı müzik, kokteyl veya sabah kahvaltısı hizmetleri sunacaklarını belirten Uluer, farklı seçeneklerle çiftlerin 45 dakika ile 2 saat arasında Kapadokya bölgesinin eşsiz manzarasını gökyüzünden izleme şansını yakalayacaklarını kaydetti.

Uluer, "Dünyada balon turlarının en güzel yapıldığı merkezlerin başında Kapadokya geliyor. Doğa harikası peribacaları ile süslü Kapadokya bölgesini gökyüzünden izlemek büyük bir keyif. Turlara yabancı turistlerin yanı sıra son yıllarda yerli turistler de yoğun ilgi gösteriyor.Sevgililer Günü, evlilik yıldönümü, yaş günü ve nikah gibi özel günler için farklı turlarımız var. Sevdiği kişiye aşkını gökyüzünde ilan etmek isteyen çiftler 14 Şubat için düzenlediğimiz turlara büyük ilgi gösteriyor" dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlenen balon turlu fiyatları, kişilerin isteklerine göre 250 euro ile 1000 euro arasında değişiyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 15:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
başarılar IP: 88.224.125.xxx Tarih : 13.02.2008 19:02:32

şu günlerde SHGM den izin alan bölgenin en büyük turizm şirketi yakında avanosta sadece kendi turistleri için uçuş düzenleyecek 14 şubatta bölgede sakın ha istekli uçuş yapacak sevgili göreceğiz zannatmeyin çünki günde ortalama 15 otobüs grup getiren DK turizm in japonları uçabilir anatolian uluer yakında yeni turlarda düzenleyecek tıpkı özarslanın düzenlediği gibi