5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

153 çağrı merkezi hizmette

153 ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Nevşehir'de belediye hizmetlerini en etkili bir şekilde vatandaşlara ulaştırmayı amaçlayan Nevşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek, şikayet ve taleplere de aynı hızlılık içerisinde cevap verebilmek amacıyla, 153 çağrı merkezini hizmete geçirdi.

3 personelin görev yaptığı 153 çağrı Merkezi arayan vatandaşlar, belediye hizmetlerine yönelik her türlü şikayet, öneri ve isteklerini aktararak, çözüme önemli katkı sağlıyor.

Nevşehir Belediyesi Hizmet binasında hizmete giren 153 Çağrı Merkezi kanalıyla vatandaşlar istedikleri takdirde Emlak, Çevre Temizlik ve İlan-Reklam vergi borçları ile ilgili olarak anında bilgilendiriliyorlar. Tüm dünyada baş döndürücü bir hızla ilerleyen iletişim teknolojisinden en etkili ve verimli bir şekilde kullanmaya özel bir önem gösteren Nevşehir Belediyesi, hizmete sunduğu 153 Çağrı Merkezi vasıtasıyla vatandaşlara yönelik hizmet etkinliğini daha da artırmayı planlıyor.

Her gün 100 ü aşkın istek, talep ve şikayetin iletildiği 153 Çağrı Merkezi tarafından alınan bu çerçeveli başvuru, Nevşehir Belediyesi'nin ilgili birimine aktarıldıktan sonra vatandaşlar bu merkez tarafından bilgilendiriliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 11:53:03
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 11:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?