4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

27 belediyeyle yola devam...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, 29 Mart seçimlerinde partilerinin Nevşehir'de 44 belediyenin 27 tanesini kazanan AK Parti'nin önemli bir başarı elde ettiğini söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, yaptığı açıklamada hizmet edecek yöneticileri belirleme noktasında son derece önemli bir sürecin geride bırakıldığını söyledi.

Erkut, "Milletimiz 5 yılını belirleme noktasında, hizmet edecek yöneticileri belirleme noktasında son derece önemli bir süreci geride bıraktık. Tabiki seçime giren siyasi partiler açısından da, milletimizin teveccühünü belirleme noktasında da son derece önemli bir süreçti. Şükürler olsun ki 29 Mart yerel yönetimler seçimlerinde de bizler AK Parti olarak, halkımızın teveccühünü almış bulunuyoruz. Başta il merkezimiz olmak üzere 7 ilçemizin, 5'i AK Partili olmuş durumda 36 belde beldemizin 21'i toplamda da 44 belediyenin 27'si AK Parti olmuş durumda. Bizler milletvekillerimiz ile, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve il genel meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde gecemizi gündüzümüze katarak, gerekli çalışmaları yapacağız. Zaten Nevşehirli halkımız bununla ilgili en küçük bir endişesi yok. İnşallah önümüzdeki 5 yıl daha da gerekli çalışmaları milletvekillerimizle birlikte yürüteceğiz. En güzel hizmetlerin ilimize kazandırılması noktasında gerekli gayretleri göstereceğiz." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 11:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?