5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

45 bin kişiye iftar yemeği verildi

Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan iftar sofrasında bu güne kadar 45 bin kişiye yemek verilirken, hayırsever vatandaşlar da iftar yemeği vermek için birbirleri ile yarıştı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca yaklaşık 45 bin kişiye iftar yemeği verildi. Hayırsever işadamı ve sanayicilerinin Nevşehir Belediyesi ile yaptıkları işbirliği ile yürütülen iftar sofrasında her gün bin 500’e yakın kişiye iftar yemeği hazırlayan belediye personeli de, iftar zamanında oruçlularla aynı heyecanı paylaştı.
Belediye bünyesinde bulunan Gül Bahçe'de kurulan iftar sofrasında yemek vermek isteyen hayırsever vatandaşlar arasında bu yıl büyük bir rekabette yaşandığını belirten Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu durumun kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

Ünver, "Ramazan ayı öncesinde hayırseverlerimize iftar yemeği verme konusunda bir çağrı yaptık. Ancak hiç de tahmin etmediğimiz büyük bir ilgi ile karşı karşıya kaldık. 35’i aşkın hayırsever vatandaşımızın tamamı iftarı her gün için kendilerinin vermek istediğini ifade etse de biz mecburen bazı iftar yemeklerini pay etmek zorunda kaldık. Karşılıksız yardımın en seviyeli bir örneğini veren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Her Ramazan günü büyük bir sevinç ile iftar veren vatandaşlarımızda iftar sofrasında vatandaşlarla iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 12:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?