4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

45 yolcu az kalsın donuyordu!

Nevşehir-Kayseri karayolunda yaklaşık 6 saat süre ile mahsur kalan yolcu otobüsüne ulaşıldı. Donma tehlikesi geçiren yolcular Nevşehir Terminali'ne getirildi.
Nevşehir'de yoğun kar yağışı ve beraberindeki tipi etkisini sürdürüyor.

Yaklaşık 100 köy yolunun kapalı olduğu Nevşehir'de, şehirlerarası karayolunda da ulaşım sağlanamıyor. Şehir giriş ve çıkışlarında bekleyen trafik ekipleri araçların şehirlerarası yollara çıkmasına izin vermiyor.

Bu arada, bu sabah saat 09.00'da Kayseri'den Aksaray'a hareket eden ve Nevşehir-Kayseri karayolunda tipiye yakalanarak yoldan çıkan Aksaray Turizme ait yolcu otobüsüne saatler sonra ulaşılabildi.

Yoğun tipi sebebiyle Karayolları ekiplerinin ancak 6 saatte ulaşabildiği otobüs içerisindeki 45 yolcu donma tehlikesi geçirdi. Saatlerce kendilerine ulaşacak bir yardım ekibi bekleyen otobüs şöförü Ali Altak ve yolcular, cep telefonları ile sürekli olarak yardım istediklerini ancak kendilerine kimsenin ulaşmadığını söylediler.

Arızası giderilerek Nevşehir il merkezine getirilen otobüsdeki yolcular Adnan Menderes Terminali'nde Nevşehir-Aksaray karayolunun trafiğe açılmasını bekliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan IP: 88.226.230.xxx Tarih : 29.01.2008 19:43:50

allah korumuş ama ölmemişler ya karayolu nerde oldu bu kaza ne zaman oldu hatta