3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

7 yıldır eşinden haber alamıyor

Nevşehirli çiftçi Osman Kahraman, 7 yıl önce bankaya gitmek için evinden ayrılan ve bir daha haber alamadığı eşinden boşanmaya çalışıyor.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde çiftçilik yapan Osman Kahraman (40), 12 yıl önce önce kaçarak evlendikleri eşi Şehnaz Kahraman'ın, 2001 yılında kendisinin İstanbul'da bulunduğu bir sırada köydeki evlerinden bankaya gitmek için ayrıldığını ve o tarihten sonra eşinden haber alamadığını söyledi.

Eşinin evi terk ederken geride şu anda 8, 12 ve 13 yaşında olan 3 çocuğunu bıraktığını belirten Osman Kahraman, bir süre sonra boşanmak için mahkemeye başvurduğunu ancak 4 yıldır süren boşanma davasının tebligat eşine ulaştırılamadığı için sonuçlanmadığını söyledi.

Kahraman, "Ben İstanbul'a çalışmak için gitmiştim ve köye telefon açarak eşime para gönderdiğimi, gidip bankadan parayı çekmesini istedim. Evden bankaya gitmek için ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alamadık. Ben artık onu görmek istemiyorum ancak boşanmak için onu bulmam şart" dedi. Osman Kahraman'ın 12 yaşındaki kızı Sedakat Kahraman ise annesinin yüzünü bile hatırlamadığını belirtirken, "Dönmesini de istemiyorum. Bizi terk edip giden annemiz olamaz. Kendisini görürsem soracağım tek şey bizi neden bırakıp gittiği" dedi. 13 yaşındaki İsa Kahraman ise gözyaşları içerisinde, "Bir anne yavrusunu nasıl bırakıp gider? Dönmesin, istemiyorum" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 13:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?