4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

75'lik dedenin öğrenme azmi!

Nevşehir'de elektronik eşya tamirciliği yapan 75 yaşındaki Ali Kemal Turgay, Kapadokya Eğitim Merkezi'nin açtığı kursta bilgisayar eğitimi görüyor.

Nevşehir'de 35 yıldır tamircilik yapan 1 çocuk babası Ali Kemal Turgay, torunu Buse Meltem Sertbakan'ın teşvikiyle bilgisayar öğrenmeye karar verdiğini söyledi. Hayat hikayesini konu eden bir kitap çıkarma hazırlığı içerisinde olduğunu ifade eden Turgay "Şuanda kendi hayat hikayemden yola çıkarak bir kitap yazmaya çalışıyorum. Kendime ait bir daktilom var, onunla yazmaya çalışıyorum. Ama bilgisayarda yazmak oldukça farklı bir şey. Bu konuda özellikle büyük torunum bana bilgisayar öğrenmem konusunda destek oldu. Bilgisayarı bu kurs döneminde çok iyi öğrenmeyi arzuluyorum. İyi bir bilgisayar kullanıcısı olduktan sonra, yazılarımı daha düzenli bir şekilde yazabileceğime inanıyorum" dedi.

Kursta, torunları yaşındaki öğrencilerle aynı eğitim havasını teneffüs eden 75 yaşındaki Ali Kemal Turgay, Bilgisayar Eğitim Merkezi'ndeki 4 ay süreli eğitim döneminden sonra yapılacak sınav ardından başarılı olması halinde bilgisayar kullanma sertifikasının sahibi olacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?