6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

A. Menderes Terminal ihalesi yapıldı

Yeni İmar Planı ile daha farklı bir alana dönüştürülmesi kararlaştırılan Adnan Menderes Terminal alanının satımına yönelik ihale gerçekleştirildi. 

İhale toplantısı Nevşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Nevşehir Belediyesi tarafından çalışmaları sona erdirilen Yeni İmar Planı çerçevesinde farklı bir alan haline getirilmesi kararlaştırılan Adnan Menderes Terminal alanı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur başkanlığında oluşturulan ihale komisyonu ile satışa sunuldu. 

Kapalı zarf usulüne göre gerçekleştirilen ihaleye tek teklif veren kuruluş, Konya'da kurulu bulunan Okyanus Taahhüt A.Ş. oldu.
Okur, ihalenin açılışında ihaleye teklif sunan firmanın evraklarının ihale şartnamesine uygun bir şekilde tanzim edildiğinin anlaşıldığını belirterek, ilgili firmanın teklifinin 5 milyon 435 bin YTL olduğunu açıkladı. İlgili firmanın sunduğu bu rakamın, ihale komisyonunun yapacağı toplantıda yeniden değerlendirileceğini belirten Okur, ilgili firma başta olmak üzere Nevşehir kamuoyuna daha sonra açıklama yapılacağını belirtti. 

İhaleye katılan firma yetkilisi Yılmaz Altunsoy, verdikleri teklifin komisyon tarafından kabul edilmesinin ardından Nevşehir Adnan Menderes Terminali'nin bulunduğu alanda oldukça fonksiyonel tarzda yapacakları dev alışveriş merkezini yaklaşık 1 yıllık çalışma ile Nevşehir'e kazandırmayı planladıklarını belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2007 Salı 17:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?