6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

ABD'li çift mağarada evlendi

Tatillerini geçirmek için Türkiye'ye gelen ABD'li Kimberley Jo Christiansen ve Josan Morgan Sciarrone çifti, Kapadokya'da bir mağarada evlendi.


ABD'nin Seattle kentinde öğretmenlik yapan ve 10 yıldır birlikte olan Kimberley Jo Christiansen ile Josan Morgan Sciarrone, geçtiğimiz hafta geldikleri Kapadokya bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerinden etkilenerek burada evlenmeye karar verdi.

Evlenmek için peribacalarının en yoğun olduğu Göreme beldesindeki Karşıbucak mevkiinde bir mağarayı seçen ABD'li çift, nikahın kıyılacağı mağaraya ayrı atlar üzerinde geldi. Gelin Kimberley Jo Christiansen, gelinliği ile bindiği attan inmekte bir hayli zorlandı.

 
Konakladığı otelde tanıştıkları Türk arkadaşlarının şahitlik yaptığı nikahı, Nevşehir Belediyesi evlendirme memuru Ertuğrul Usta kıydı. Nikah için anlaştıkları tur şirketi tarafından süslenen mağara içinde kıyılan nikahta oldukça heyecanlı oldukları gözlenen ABD'li çiftin yüzükleri de alkışlar arasında takıldı.


Kapadokya'da böyle bir ortamda evlenmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten çift, "Hep farklı, sıra dışı bir yerde evlenmeyi istiyorduk. Bunun için en uygun yerin Kapadokya olduğunu düşündük ve buradayız. Çok mutluyuz. Bizim için unutulmayacak bir anı oldu" dedi.


Gelin Kimberley Jo Christiansen nikah sonrasında balayını geçirecekleri pansiyona yine at üzerinde giderken, damat Josan Morgan Sciarrone ise yürümeyi tercih etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 14:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?