4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Açılışı Vali Bey yaptı

Nevşehir'in Göreme beldesinde bulunan Göreme İlköğretim Okulu Sosyal Tesisleri'nin açılışı Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu tarafından yapıldı.

Göreme beldesinde, belediye, Grand Circle Foundation adlı turizm acentesi, hayırsever vatandaşlar ve okul-aile birliği üyelerinin katkıları ile Göreme İlköğretim Okulu bahçesine kantin, halı saha ve soyunma odası ile okul yanına iş yerleri yapıldı.

Yaklaşık 150 bin YTL harcama ile yapımı tamamlanan Göreme İlköğretim Okulu Sosyal Tesisleri’nin açılışını Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal ile birlikte yaptı. Belde halkı ve öğrenci velilerinin katıldığı açılış töreninde yapılan işyerlerini ve halı sahayı gezen Vali Hacımustafaoğlu, okul müdürü Osman Doğan'dan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Törende konuşan Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal, daha önce okul bahçesinde çocukların toz içerisinde oyun oynamak durumunda kaldığını ve sergilenen örnek bir çalışma ile bahçenin bir sosyal tesise dönüştürüldüğünü söyledi. Günal, gayretlerinden dolayı okul müdürü Osman Doğan ve öğretmenlere teşekkür ederken, okulun hem fiziki açıdan hem de eğitimdeki başarısı açısından bölgenin en iyi okullarından biri haline geldiğini kaydetti.

Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu ise, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek okul idarecilerine ve Belediye Başkanı Fevzi Günal'a teşekkür etti.

Vali Hacımustafaoğlu, "Geçtiğimiz yıl okul binasının restorasyonu yapıldı. Bu sene ise bu güzel tesis kazandırıldı. Tabi ki en güzel şey, bir yere yapılan yatırımda, hizmette o yer halkının sahiplenmesi, katkıda bulunması ve 'Ben yaptım' diyebilmesi. İşte burada, Göreme'de böyle hizmetler gerçekleştirildiği için çok daha önemli, çok daha değerli" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hacımustafaoğlu ve Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal, halı saha da Emre Can'ın koruduğu kaleye şut çekti. Minik öğrenci hem Vali Hacımustafaoğlu'nun hem de Günal'ın penaltı atışlarını kurtarmayı başardı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 14:59:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?