4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Adıyamanlı öğrenciler Nevşehir'de

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell'in ortaklaşa başlattığı “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamından Adıyaman'dan gelen 45 kişilik öğrenci grubu, Kapadokya bölgesini gezdi.

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında kente gelen öğrenciler, tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Adıyaman'dan Ürgüp'e gelen öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Yıldız, öğrencileri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yıldız, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. İçinizden bazıları ilerde bu ülkenin önemli mevkilerinde, makamlarında bizzat yer alacak. Sizlerle diğer yerlerde yaşayan çocuklar arasında hiçbir farklılık yok. Hepimiz, hepiniz bu ülkenin evlatları olarak aynı topraklarda, aynı bayrak altında hiçbir ayırım olmadan yaşayan toplumuz. Bizleri ve sizleri hem dıştan hem de içten karşı karşıya getirmeye çalışan kişiler ve olaylar var. Ben Çanakkale'ye gittim, orada aynı toprak aynı bayrak uğruna omuz omuza sırt sırta savaşarak beraber canlarını feda eden şehitlerimizi gördüm. Biz bir bütünüz. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tek bir milletiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 15:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?