4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Akhisar Belediyespor yarı finalde

TFF 2. Lig'e yükselme başarısını gösteren Akhisar Belediyespor, 2. Lig'de kalıcı olmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup’ta 2. olan ve tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Ege ekibi Akhisar Belediyespor, yeni sezona Kapadokya’da hazırlanıyor.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde çalışmalarını Teknik Direktör Atilla Özcan yönetiminde günde çift antrenman yaparak sürdüren Akhisar Belediyespor, katıldığı Göreme Cup Futbol Turnuvası'nda da yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Teknik Direktör Atilla Özcan, takıma yeni katılan 5 oyuncunun yanı sıra genelde genç ağırlıklı bir kadrolarının bulunduğunu ve bu kadroyu paf takımı oyuncularıyla desteklediklerini söyledi. Şuanda 36 olan oyuncu sayısını Nevşehir kampı sonunda 27'ye düşüreceğini belirten Özcan, buna karşın paf takımdan gelen 5 oyuncuyu sürekli olarak antrenmanlara alarak şans tanıyacağını vurguladı.

Özcan, "Zaten iyi bir kadromuz vardı. Bu kadromuzu yeni transferlerle güçlendi. Genç oyuncularımız arasında iyi bir rekabet ve arkadaşlık var. Bu da bize başarıyı getirecektir. Tarihimiz de ilk kez çıktığımız 2. Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Tek eksikliğimiz tecrübe, ancak bunu da zamanla aşacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 12:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?