3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

AKP adayı projeleriyle geliyor

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Mustafa Dursun, ilçelerinin kalkınması için mutlaka turizm alanında çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Dursun, yerel seçimler öncesinde çalışmalarının sürdüğünü ve vatandaşların kendisine ve partisine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını kaydetti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde hem ilçenin sorunlarını hem de belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacaklarını hazırladığı 'Seçim Beyannamesi'nde seçmenlerine duyurduğunu kaydeden Dursun, "Hazırlık çalışmalarımız sürüyor. 28 Mart akşamına kadar yoğun bir çalışma programımız var. Hem esnaf ziyaretleri hem de ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir 'Seçim Beyannamesi' hazırladık, bu beyannamede ilçenin sıkıntılarını ve bunlara karşı bizim projelerimizi ortaya koyduk" dedi.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda bugüne kadar Kapadokya turizminden hak ettiği payı alamayan ilçenin bu yönde gelişimi için çalışmalar yapacağını kaydeden AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Dursun, bunun yanında ilçelerinin alt yapı konusunda yaşadığı sıkıntılarında kısa sürede giderileceğini belirtti.

Dursun, "Gülşehir'de ciddi anlamda bir alt yapı sıkıntısı var. 55 yıl önce ilçede yapılan bir kanalizasyon ve su şebekesi var ve bununla ilgili olarak da ciddi sıkıntılar var. İçme suyumuzda arsenik tespit edildi, bununla ilgi de çalışma yapmamız gerekiyor. Arıtma tesisi kurulması konusunda projemiz var. Bununla birlikte turizme yönelik ciddi projelerimiz var. Ayrıca ilçede pazaryeri ile ilgili sıkıntılar var, ilçemizin modern bir pazaryerine kavuşturulması gerekiyor. Üniversiteye bağlı bir fakülte veya meslek yüksekokulunun ilçemizde açılması, ilçenin hem ekonomik hem de sosyal ve kültürel yaşamına ciddi katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet çiftci IP: 78.160.113.xxx Tarih : 18.03.2009 15:14:57

SELÇUK ÇİFTCİ VE AİLESİ DILERIM ALLAHTAN 30 MART SABAHI GUNES DOGARKEN MUSTAFA DURSUN DIYE KUKREYEREK DOGACAK VE GULSEHIR INSANINA İŞTE GUNES İŞTE AYDINLIK ISTE HUZUR DIYE BAGIRTACAK  KURBAN OLDUGUM ALLAH HERSEY ONCE SIZIN SONRA DEGERLI GÜLŞEHİR HALKININ GONLUNE GORE VERSINBARILAR DILERIM ........ KAYSERIDE SIZI SEVENLLERIN GONLUDE SIZINLE BIR ATIYOR AYNI HEYECANI PAYLASIYOR BARARILARRR....