5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

AKP danışma kurulu toplandı

AK PARTİ NEVŞEHİR MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç, 2011 yılında yapılacak olan seçimlerin Türkiye'nin kaderini etkileyeceğini belirterek, "Biz kaybedersek torunlarımız kaybeder mafya kazanır, menfaat çeteleri kazanır" dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Yazıcıoğlu, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede, İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, il, ilçe ve belde teşkilatı yöneticileri ile belde ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantının basına açık olan bölümünde AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç konuştu.

Nevşehir'de 9 yıldır AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve görev süresince çok sayıda seçim atlattığını belirten Ahmet Yalvaç, ancak 2011 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerin Türkiye'nin kaderini etkileyeceğini vurguladı. AK Parti olarak bu seçimlere büyük önem verdiklerini ve çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini ifade eden Yalvaç, "Önümüzdeki seçim çok önemli. Benim görüşüme göre 2011 yılında yapılacak seçimler çok mühim. Türkiye’mizin, bütün İslam aleminin ve hatta batı ülkelerinin, memleketimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği ile ilgili bu seçimler. Onun için biz teşkilat olarak bu seçimde var gücümüzle çalışma mecburiyetindeyiz çünkü memleketimizin kaderi söz konusu. Eğer bu seçimde halk bir maceraya kapılırsa bütün yapılan işler, bütün reformlar, anlaşmalar, hizmetler aksar. 2001 yılından önceye gideriz. Onun için biz kaybedersek çeteler kazanır, biz kaybedersek mafya kazanır, biz kaybedersek menfaat çeteleri, banka hortumcuları kazanır, biz kaybedersek torunlarımız kaybeder. Biz AK Parti olarak sorunları torunlarımıza bırakmayacağız. Biz onun için buradayız. Biz AK Parti camiası olarak sorunları torunlarımıza bırakmayacağız. Onun için teşkilatlarımızın üstünde duruyoruz, onun için müşahitlerimize değer veriyoruz" dedi.

Seçimlerde AK Parti'nin tüm kadrolarında çalışanlar ile sandık başında görev yapan kişilere önemli görevler düştüğünü vurgulayan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç, 2011 yılında hedeflerinin Nevşehir'den yeniden 3 milletvekili çıkartmak olduğunu açıkladı. Yalvaç, "Tek bir sandıkta tek bir oy bile zayi olmaması lazım. Çünkü ben öyle tahmin ediyorum ki bu seçimde hepsi birleşecek. Sırf Ergenekoncular ve bu çeteler için. Onun için bu seçim önemli diyorum. Nevşehir'de 3 milletvekilimizi ve belediyelerimizi tekrar alacağız. Allah'ın izniyle ve halkımızın dualarıyla olacak. Sandık müşahitlerimiz ve sandık başındaki arkadaşlarımız bu seçimde daha eğitimli, daha titiz olacak. Bu nedenle dinamik teşkilat yapımızla her seferinde yeni atılımlar yaparak güçlenmek ve yeni başarılara imza atmak kaçınılmaz zaruri görevlerimizden birisi. Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı olarak ben ve genç, dinamik ekip arkadaşlarım güçlü teşkilat yapımızı koruyarak el ele, gönül gönüle başarılı çalışmalara imza atmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. Ne mutlu bize ki 9 yıl önce devraldığımız bu görevi başarı ile yine yerine getirdik ve görevde kaldığımız süre içerisinde de hep birlikte başarılara imza atacağımıza güvenim tamdır" diye konuştu.

Yalvaç'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

AK PARTİ NEVŞEHİR MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
AK PARTİ NEVŞEHİR MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 09:12:03
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 14:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?