4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

AKP'li vekiller dert dinledi

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede'nin yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarların köyleri ile ilgili sorunlarını ve görüşlerini dinleyen AK Partili vekiller, İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, AK Parti iktidarı döneminde Nevşehir il genelindeki köylerin ulaşım, içme suyu ve kanalizasyon gibi birçok önemli sorununun çözüme kavuşturulduğunu ve İl Özel İdaresi kanalıyla köylerin ciddi hizmetler aldığını kaydetti.

Köybaşı, “Muhtarlarımız ile köylerimizde yarım kalan ve çözülmede gecikmiş problemlerini görüştük. Bizim muhtarlarımızdan isteğimiz köylerinin sorunlarının takipçisi olmaları ve bu şekilde hizmetleri daha hızlı bir şekilde köylerine ulaştırmaları. Nevşehir'in köyleri, kasabaları, ilçeleri ve il merkezinde bugüne kadar gecikmiş hizmetleri AK Parti iktidarın da yerine getirebilmemizin en büyük sebeplerinden biride milletvekilleri, yerel yönetimler ve teşkilatlarımızın koordineli bir şekilde çalışması ve güç birliği yaparak Ankara'ya sorunlarını doğru bir şekilde iletebilmesi. Bu şekilde ilçe ve kasabalarımızın yanında köylerimizin birçok sorununu çözüme kavuşturduk. Bu toplantılarda bize gelen en önemli talepler yetersiz içme suyu ve kanalizasyon konuları. Bunları da bu dönemde çözüme kavuşturacağız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede ise, dönem dönem milletvekilleri olarak belediye başkanlarının yanı sıra köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve bu tip toplantıların oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Nevşehir'deki köy ve kasabaların ulaşım, içme suyu ve kanalizasyon açısından Türkiye'de iyi bir yerde olduğunu vurgulayan Dede, “İl Özel İdaresi kanalıyla köylerimize hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz. KÖYDES projesi sayesinde artık içme suyu ve ulaşım konusunda sorunları geride bıraktık. Son dönemde muhtarlarımızdan ve köylülerimizden artık daha nitelikli talepler alıyoruz” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazım IP: 85.108.31.xxx Tarih : 8.07.2009 17:24:16

sayın milletvekillerim serin yerde ben de dert dinlerim birde çarşı pazar dolaşın sıcakta da dert dinleyin başka illerin milletvekilleri böyle serin yerdemi dert dinliyor adamlar çarşı pazar demeden bide o sıcak yerler hele dolaşıp dert dinleyenlerde var bizim memleketinde vekillerinin öyle olmasını isteriz