4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Almanlar yarı final maçından tedirgin

Nevşehir'e tatil için gelen bir grup Alman turist, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final için karşı karşıya gelecek olan Türkiye ile Almanya maçını değerlendirdi.

Türk Milli Takımı'ndan çekindiklerini ifade eden turistler, "Türklerin sağı solu belli olmuyor, ama kendi takımımız zorlansa da bu maçı 2-1 kazanacaktır" dedi.

Kapadokya bölgesinde tatil yapan Alman turistler, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçını değerlendirdi.

Türkiye-Almanya arasında yapılacak maçı heyecanla beklediklerini ifade eden Alman turistler, Türkiye'nin şampiyona da ortaya koyduğu performanstan da oldukça etkilendiklerini söyledi. Almanlardan bazıları Türkiye'nin maçı kazanacağını bazıları ise Almanya'nın 2-1 üstünlüğü ile tamamlanacağını belirtti.

Alman hemşire Rosmarie Wienss, yarı final maçını Türkiye'nin kazanacağını söylerken eşi Gerd Wienss ise, "Türkiye şampiyonada geriye düştüğü 3 maçı da kazandı. Zannedersem, bu maçta penaltılara kalacak. Ancak Almanya kazanacaktır. Maçın 120 dakika süreceğine inanıyorum. Ben burada misafirim ve daha iyi oynayan takımın kazanmasını istiyorum" dedi.

Skor tahmininde bulunan Alman turistlerin büyük kısmı ise maçın 2-1 Almanya'nın üstünlüğü ile sona ereceğini söyledi. Türkiye'den çok çekindiklerini ifade eden Dieki Barg ise, "İnşallah Almanlar kazanacak. Çok zor bir maç olacak. Ama Almanya kazanacak. Umarım uzatmalara kalmayız. Maç bitmeden farklı öne geçmeliyiz, yoksa Türkler bizi yener" şeklinde konuştu.

Almanların 2-1 üstünlüğü ile maçın biteceğini tahmin ettiğini ifade eden Alman Sabine Brandes, "Türklerin sağı solu belli olmuyor. Ancak, kendi
takımımıza inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 11:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?