6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Alt yapı çalışmaları sürüyor

Nevşehir'in Acıgöl ilçesi sınırlarındaki Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde bir süre önce başlayan alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, organize sanayi bölgesini ziyaret ederek, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Acıgöl Kaymakamı Ferit Görükmez ve Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Hacımustafaoğlu, alt yapı çalışmalarına ilişkin ilgililerden bilgi aldı.

Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, yapımına 2002 yılında başlanan ve 2009 yılında tam olarak faaliyete geçmesi planlanan, Sanayi Bölgesi'nin, alt yapı çalışmaları tamamlanmasından sonra buradaki arsaların firmalara bedelsiz olarak tahsis edileceğini söyledi. Şimdiye kadar 15 firmanın ön müracaatta bulunduğunu, alt yapı çalışmaları için 8 trilyonluk ödenek ayrılan Organize Sanayi'nin bin 600 metrekarelik bir araziye sahip olduğunu ifade eden Vali Hacımustafaoğlu, bölgenin su ihtiyacını karşılamak üzere bin 500 ton kapasiteli su deposunun yapımının tamamlandığını bildirdi.

Yol, kanalizasyon, su alt yapısı tamamlandıktan sonra 99 parselin yer aldığı Organize Sanayi Bölgesi'ne ilginin artacağı tahmin ediliyor

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 09:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?