4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Amatör kulüpler destek bekliyor

Nevşehir'de bulunan amatör spor kulüpleri, Nevşehir Valiliği ve yerel yönetimlerden destek istiyor.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Avcı yaptığı açıklamada, Nevşehir 1. Amatör Küme ve 2. Amatör Küme'de mücadele veren 31 amatör spor kulübünün bulunduğunu söyledi.

Bu kulüplerin bin 500 lisanslı sporcusunun bulunduğunu ifade eden Avcı, Nevşehir'in çevre illere göre hem amatör spor kulübü hem de sporcu sayısı açısından büyük bir üstünlük sağladığını kaydetti.

Lisanslı sporcu ve kulüp sayısının her geçen yıl arttığı Nevşehir'de, amatör spor kulüplerinin maddi imkansızlıklar içerisinde olduğunu belirten ASKF Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Avcı, bu konuda Nevşehir Valiliği ve yerel yönetimlerden destek beklediklerini vurguladı.

2007 yılı içerisinde Nevşehir Valiliği ve İl Özel İdaresi'nden hiç bir mali destek alamadıklarını vurgulayan Avcı, "Maalesef şehrimiz de amatör spor kulüplerimize yeterince destek olunmuyor. Asli görevleri arasında yer almasına karşın yerel yönetimler de bu konuda son derece duyarsız. Bazı ilçe belediyelerimizin dışında kulüplerimize destek olunmuyor. Bu kulüpler yöneticilerinin kendi imkanları sayesinde ayakta durmaya çalışıyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 11:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 81.213.152.xxx Tarih : 27.05.2008 00:14:59

geç bile kalınıyor.beklemeye devam