5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Amatör tiyatrocular turneye çıkıyor

NEVŞEHİR AMATÖR KADIN TİYATRO TOPLULUĞU TURNEYE ÇIKIYOR

Nevşehir Amatör Kadın Tiyatro Topluluğu'nun büyük ilgi gören "Sinyalizasyon -Bizde Varız" isimli oyun turne programına başlıyor.

Turne programı kapsamında Nevşehir Amatör Kadın Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek oyun , ilk olarak 23 Ocak 2010 Cumartesi günü Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde gösterime girecek.

BM Ortak Programı kapsamında kentlerde şeffaf ve katılımcı süreçle hazırlanan "Yerel Eşitlik Eylem Planı"nın hayata geçirilmesini sağlamaya yönelik Sabancı Vakfı Hibe Programı tarafından uygulanabilirliği kararlaştırılan, Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi ile Türk Kadınlar Birliği Derneği Nevşehir Şubesi işbirliği ile hazırlanan "Sinyalizasyon-Bizde Varız-Nevşehir'li Kadınlar Amatör Tiyatro Topluluğu" 29 Aralık'da ilk prömiyerini, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapmıştı.

Kadınların hayatlarından çeşitli kesitleri aktaran oyun Nevşehir'in ilçelerinde de izleyici ile buluşturulacak. Bu çerçevede ortaya konulan turne programı uyarınca Nevşehir Amatör Tiyatro Topluluğu oyuncuları 23 Ocak 2010 Cumartesi günü, Acıgöl Atatürk İlköğretim Okulu'nda seyirci karşısına çıkacak.

NEVŞEHİR AMATÖR KADIN TİYATRO TOPLULUĞU TURNEYE ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 16:05:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 16:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?