4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Aragones Kapadokya'da stres attı

Fenerbahçe'nin son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan İspanyol teknik direktör Luis Aragones, Kapadokya'da stres atıyor.

Eşi Pepa ile Kapadokya'ya gelen Aragones, kendisini görüntülemek isteyen gazetecilerle tartışırken, basın mensuplarının sorularına cevap vermedi.

Fenerbahçe'nin son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle büyük tepki toplayan ve Bursaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Sarı-lacivertli takıma Perşembe gününe kadar izin veren İspanyol teknik direktör Luis Aragones, eşi Pepa ile birlikte peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine geldi.

Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki bir butik otele yerleşen ve bu sabahtan itibaren bölgeyi gezmeye başlayan Aragones'in, stres atmak istediği bölgede şansızlıklar peşini bırakmadı. Peşindeki gazetecileri atlatmak için kaldığı otelden geç saatlerde çıkan Aragones, sağanak yağışa rağmen Göreme Açık Hava Müzesi'ni gezmek istedi.

Gazetecilerin görüntü almasına tepki gösteren Aragones, yüzünü şemsiyeyle kapatarak gazetecilerin görüntü almasını engellemek istedi. Müze içerisindeki kilise ve şapelleri gezerek kendisine eşlik eden rehberden bilgiler alan Aragones, kilise çıkışında önce gazetecilerin kendisini takip etmemelerini söylemesi için rehberinden yardım istedi sonra da olaya kendisi müdahale etti.

İzin günü olduğunu ve rahatça gezmek istediğini belirten Aragones, gazetecilere "Öncelikle sizin izin alma nezaketinde bulunmanız gerekirdi. Bugün benim serbest günüm ve serbest günümde de ben rahat bir şekilde gezmek istiyorum. Yarın bütün gazeteciler buraya gelecek. Ben anlamıyorum. Bu benim serbest günüm" diye konuştu.

İspanyol teknik direktör Aragones, gazeteciler ile arasında geçen bu diyalogun ardından sinirli bir şekilde müzeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?