3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Atık kağıtlar toplanıyor

NEVŞEHİR'DE ATIK KAĞIT TOPLAMA KAMPANYASI

Nevşehir'de 2007 yılında Nevşehir Belediyesi ile Beğendik A.Ş. işbirliği ile gerçekleştirilen atık kağıt toplama kampanyası sürüyor.

İlköğretim ve orta öğretimde öğrenimlerini sürdüren öğrencilerin yanı sıra, vatandaşlarda çevre bilincinin geliştirilmek suretiyle çöpe atılmasının önüne geçmek ve geri dönüşümünün sağlanmasına yönelik olarak etkin çalışmalar yapmak amacıyla Nevşehir Belediyesi'nin öncülüğünde ve Beğendik A.Ş.'nin de sponsorluğunda gerçekleştirilen atık kağıt toplama kampanyası kamuoyunda da büyük ilgi görüyor.

İşbirliği çerçevesinde Beğendik A.Ş. tarafından sağlanan 2 bin adet atık kağıt kutusu daha Nevşehir'deki ilköğretim ve orta öğretim kurumlarına Nevşehir Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtımına başlanıldı. Öğrencilerin mevcutlarına göre değişen oranda dağıtımı gerçekleştirilen atık kağıt kutularından sağlanan kağıt atıklar düzenli olarak Nevşehir Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanıyor ve geri dönüşüm çalışmalarında kullanılmak üzere değerlendiriliyor.

NEVŞEHİR'DE ATIK KAĞIT TOPLAMA KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 14:27:01
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 14:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?