3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Atletler Konya'da ter dökecek

Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında Konya'da düzenlenecek olan yarışlara Nevşehir'den 16 atlet katılacak.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilcisi Antrenör Resul Köstekçi, atletizmi Türkiye'de geliştirip, başarılı sporcuları küçük yaşta tespit ederek, antrenörler nezaretinde çalıştırarak atletizme kazandırılması hedefiyle Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Atletizm Geliştirme Projesi'nin hayata geçirildiğini söyledi.

Proje kapsamında 19 Nisan Cumartesi günü Konya'da Atletizm Geliştirme Projesi Grup Yarışları'nın düzenleneceğini belirten Resul Köstekçi, müsabakaların Minik Kızlar ve Erkekler, Yıldız Kızlar ve Erkekler kategorilerinde yapılacağını açıkladı.

Yarışlara, Nevşehir'den Gençlik ve Spor Kulübü ve Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak 16 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Köstekçi, "Buradaki hedefimiz sporcularımızı ilk iki dereceye girmesini sağlamak. Bunun için yoğun çaba sarf ediyoruz. Oldukça başarılı sporcularımız var. Burada dereceye giren sporcular, 24 Mayıs tarihinde Nevşehir'de gerçekleştirilecek yarı final ve 14 Haziran 2008'de Ankara'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacaklardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 10:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?