4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Atletlerin büyük başarısı

Nevşehir Atletizm İl Karması, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Kros Şampiyonası'nda genç erkekler kategorisinde Türkiye 1.’si, yıldız erkekler de ise takım halinde Türkiye 2.’si oldu.

Atletizm Nevşehir İl Temsilcisi ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, 10 Kasım 2008 Pazartesi günü Ankara Hipodrom Meydanı’nda yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Türkiye Kros Şampiyonası'na Nevşehir İl Karması olarak 30 sporcu ile katıldıklarını söyledi.

Minik kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkekler, genç kızlar ve erkekler, üniversiteli kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen yarışmalara Türkiye genelinden yaklaşık bin 200 sporcunun katıldığını belirten Köstekçi, yarışma sonucunda 3 bin metre yıldız erkekler kategorisinde Abdullah Yiğit, Hasan Çavdar, Ramazan Pak, Samet Yıldız ve Tolga Korkusuz adlı sporculardan oluşan Nevşehir İl Karması'nın Türkiye 2.’si, 5 bin metre genç erkekler kategorisinde ise Çağrı Karaca, Semih Yıldız, Mustafa Demir, Mustafa Kocatepe ve Mustafa Keleş'in oluşturduğu Nevşehir İl Karması'nın takım halinde Türkiye 1.’si olduğunu açıkladı.

Atletizm İl Temsilcisi Resul Köstekçi, "Atletizmde son yıllarda Nevşehir olarak Türkiye şampiyonalarında önemli başarılar elde ettik. Bu branşta iyi bir altyapımız var ve genç sporcularımız gelecekte daha büyük başarılara imza atacak. Öyle inanıyorum ki artık Nevşehir'den çok sayıda atletimiz uluslararası müsabakalara katılarak ülkemizi temsil edecek ve madalya kazandıracak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halil Güçlü IP: 78.160.102.xxx Tarih : 13.11.2008 15:45:00

çağrı ve semih başarılarınızın devamını diliyorum..