4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Atletlerin çalışmaları sürüyor

Nevşehirli atletler geçtiğimiz günlerde İzmir'de ilk kez katıldıkları Yıldızlar Salon Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerin ardından kros ligi müsabakalarına hazırlanıyor.

Nevşehir Atletizm İl Temsilcisi Resul Köstekçi, yaptığı açıklamada, Nevşehir il karması olarak geçtiğimiz günlerde İzmir'de gerçekleştirilen Gençler Salon Şampiyonası'na katıldıklarını söyledi.

Şampiyonada 800 metrede Çağrı Karaca'nın Türkiye 4.'sü, bin 500 metrede Semih Yıldız'ın Türkiye 5.'si ve 3 bin metrede Mustafa Demir'in Türkiye 6.'sı olduğunu belirten Köstekçi, ilk kez katıldıkları salon şampiyonasından elde ettikleri bu derecelerin kendileri için son derece başarılı bir sonuç olduğunu kaydetti.

Hafta sonu, Kros 1. Ligi'nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor Kulübü ile 3. kademe yıldızlar ve 16 yaş altı erkekler müsabakalarına katılacaklarını bildiren Resul Köstekçi, müsabakalarda yıldızlar kategorisinde Semih Yıldız, Çağrı Karaca, Mustafa Demir ve Mustafa Keleş, 16 yaş altı erkekler kategorisinde ise Mustafa Kocatepe, Abdullah Yiğit, Cavit Özdinar ve Ramazan Pak isimli sporcuların yarışacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:38:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?