5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

ATTM Travel fuarda tanıtılacak

GÖREME ATTM TRAVEL ANKARA FUARINDA TANITILACAK

Göreme, Ankara Kültür Merkezi'nde 21-24 Ocak'ta düzenlenecek olan ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı'nda tanıtılacak.

Bu yıl 21-24 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan, yerli ve yabancı çok sayıda firma veya kurumun katıldığı ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı'nda Göreme'nin tarihi ve kültürel eserleriyle beraber tatil için alternatif özellikleri de tanıtılacak.

Fuarda ayrılan 90 metrekarelik stantda Nevşehir'deki diğer belediyelerle beraber Göreme'deki tarihi eserler, doğal güzellikler, hazırlanan büyük boy poster panolarla tanıtılacak. Bölgesel el işlemeleri ve yöresel yiyecek ürünlerinin de yer aldığı stantda ziyaretçilere tanıtım broşürleri, tanıtım CD'leri dağıtılacak. Ziyaretçilere ayrıca kuru üzüm, kayısı ve kabak çekirdeği de ikram edilecek.

Stant alanın ayrıca Göreme'yi tanıtan videolarda ziyaretçilere izlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 16:20:01
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 22:07:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.170.208.xxx Tarih : 17.01.2010 11:32:57

iiiisrarla hep yazıyorum  CAPPADOCIA  bir bütündür diye hala hep aynıı göreme,sadece ve sadece ören yeriiii  gelirlerii için ön planda tabiiiii  MÜZE  merkez bankası gibi çalışıyor hazır mama (( PAMUK ŞEKERİİ))) çok yazık işte bir taraftan hükümet birlik beraberlik,kardeşlik,kaynaşma çağrısı yapıyor nedir anlamak güçç doğrusuu beyler?? GÖREME  tarihi güzelliğiyle doğası ile sevilmiyor? bence haniiiii güzel gelirii warya turizm bakanı biliyor işin tadınııı aldı bu işler siyaset değiştirme işine benzemez? dışarıda bizi temsil ediyorsunuz??? CAPPADOCIA BİR BÜTÜNDÜR..BU AYRIM NEDEN?  TURİZM GELİRLERİYLE  İŞ İSDİHDAMI SAĞLAMAYA BAKINIZ...