5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Avrupalı eğitimciler Nevşehir'de

AVRUPALI EĞİTİMCİLER NEVŞEHİR'E GELDİ

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından yürütülen ve koordinatörlüğü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı "Leonardo Da Vinci Ortaklık Projesi"nin hazırlık toplantısı Nevşehir'de yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Sinop Üniversitesi'nin de yerel ortak olarak yer aldığı proje kapsamında Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Letonya, İspanya, Fransa, Danimarka, İsveç ve İngiltere'deki ortak kuruluşların yöneticileri Nevşehir'e geldi. "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılamak için mesleki ve yetişkin eğitim kurumları, yerel yönetimler ve STK'lar arasındaki işbirliğinin artırılması" konulu projenin ilk toplantısı 3 gün sürdü ve 2 yıl süre ile devam edecek proje kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu.

Avrupa'dan gelen eğitimciler ayrıca projenin yerel destekleyicileri Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Özel Altınyıldız Koleji'ni ziyaret etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Sinop Üniversitesi "Leonardo Da Vinci Ortaklık Projesi" kapsamında tüm yerel ortaklar ile birlikte 60 Bin Avro almaya hak kazanmıştı.

AVRUPALI EĞİTİMCİLER NEVŞEHİR'E GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 18:20:01
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 18:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?