4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Bakan Çelik Nevşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Hüseyin Çelik, çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere Nevşehir'e geldi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, akşam saatlerinde karayolu ile Nevşehir'e geldi. Nevşehir girişinde Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Rıtvan Köybaşı ve Mahmut Dede ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından karşılanan Bakan Çelik, ilk olarak Kapadokya Dedeman Otel'e geçti.

Burada protokol mensuplarıyla birlikte akşam yemeği yiyen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, daha sonra Eğitim Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Son yıllarda ÖSS, OKS ve SBS sınavlarında elde ettiği başarılı derecelerle dikkat çeken Nevşehir'deki eğitim çalışmalarının ele alındığı toplantıya, Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Rıtvan Köybaşı ve Mahmut Dede, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, ilçe kaymakamları, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve okul müdürleri katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının açılışında Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir'deki eğitim faaliyetlerinin anlatıldığı video filmi gösterildi. Bakan Çelik, toplantı ile ilgili değerlendirmeyi daha sonra yapacağını açıkladı.

Geceyi Nevşehir'de geçirecek olan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, yarın Nevşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından 'Küreselleşme Sürecinde Türkiye' konulu konferansa katılacak. Bakan Çelik, Nevşehir'in Acıgöl, Gülşehir, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde gerçekleştireceği okul ve yurt binası açılışlarının ardından Nevşehir'den ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 22:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?