3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Bakanların haftasonu kaçamağı!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Kapadokya bölgesini gezdi.

Hafta sonu tatilini Kapadokya'da geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski bakanlar Ali Coşkun, Mehmet Yazar, Abdulkadir Aksu, Saffet Arıkan Bedük, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya ve eşleri, peribacalarını gezdi.

Sabah erken saatlerde kaldıkları CCR Otel'den ayrılan heyet, ilk olarak Göreme Açık Hava Müzesi'ne geldi. Bazılarının çocukları ve torunlarıyla katıldığı heyet, burada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha önce beş kez Kapadokya bölgesine geldiğini belirten Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Son geldiğimden bugüne Kapadokya çok değişmiş. Eskiye oranla daha düzenli. Burası çok güzel bir bölge" dedi.
Heyet, daha sonra Avanos ilçesine geçerek çanak çömlek atölyelerini ve halı mağazalarını gezdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 14:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
e anatolian balloons and servet sultan balloons IP: 88.231.145.xxx Tarih : 18.05.2008 21:06:04

sayın bakanlarımızı kapadokyada balon turuna da bekleriz saygılarımızı arz ede -riz e anatolian balloons&servet sultan balloons cappadocia sıcak hava balon işletmeleri