4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Balıkçı teknesi alabora oldu

Nevşehir'de Damsa Sulama Barajı'nda balıkçı teknesinin alabora olması sonucu bir kişi kayboldu, bir kişi de kıyıya ulaşmayı başardı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde bulunan Damsa Sulama Barajı'na dün gece saat 20.00 sıralarında balık avlamak amacıyla açılan Mustafapaşa Beldesi Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Remzi Yaşar (57) ile Ürgüp ilçesinden gelen arkadaşı Adem İyiyolbulan, teknenin ağlara takılması sonucunda alabora olması nedeniyle baraja düştüler.

Teknedeki Adem İyiyolbulan, sırt üstü düştüğü için kıyıya ulaşmayı başarırken, Remzi Yaşar ise tekne ile birlikte kayboldu.

Olayın haber alınmasının ardından jandarma ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar ve balıkçıların yakınları Damsa Sulama Barajı'na geldi. Vatandaşların da yardımı ile sulama barajından çıkartılan Adem İyiyolbulan Ürgüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sabaha kadar devam eden arama çalışmalarında herhangi bir sonuç alınamadı. Nevşehir Sağlık Müdürlüğü'nce Sadık Doğrul başkanlığında oluşturulan 6 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi de çalışmalara katıldı. Arama çalışmaları, Damsa Sulama Barajı'nda halen devam ediyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 13:15:14
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 13:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.123.xxx Tarih : 3.10.2009 18:41:31

MUSTAFAPAŞA'nın en sempati,candan dost,sevecen insan  dilerim allahtan sağ salim su yüzüne çıkartılır? yetkililerde  gerekli tedbirlerii alır..?