3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Başarı atletlere Vali'den ödül

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu’nda dereceye giren atletleri ödüllendirdi.

Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, 10 Kasım 2008 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Koşusu'nda 5 bin metrede genç erkek kategorisinde takım halinde Türkiye 1.’si ve 3 bin metrede yıldız erkekler kategorisinde takım halinde Türkiye 2.’si olan Nevşehir Atletizm İl Karması sporcularını kabul etti.

Burada Nevşehir’deki atletizm çalışmaları hakkında Vali Hacımustafaoğlu'na bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, lisanslı sporcu sayısının her geçen gün arttığını, atletizm branşında Nevşehir'in son yıllarda Türkiye şampiyonalarında önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Son olarak Ankara'da gerçekleştirilen şampiyonada atletizm il karmasının elde ettiği başarının son derece önemli olduğunu belirten Köstekçi, hedeflerinin ilerleyen yıllarda Avrupa ve dünya şampiyonluğu olduğunu vurguladı.

Antrenör Resul Köstekçi ve sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu ise, "Sporda son yıllarda elde edilen başarılar hepimizi mutlu ediyor. Özellikle genç sporcularımızın kazandığı bu başarı ilerisi için bizlere de umut veriyor" diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nafiz Köksal'ın da hazır bulunduğu kabulde Vali Hacımustafaoğlu daha sonra Antrenör Resul Köstekçi ve başarılı sporcuları para ödülü ile ödüllendirdi. Vali Hacımustafaoğlu, ayrıca atletizm takımına sponsorluk desteğinde bulunan Avrasya Otel sahibi Şakir Zırh'a da teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?