6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Başarılı atletler altın ile ödüllendirildi

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ankara' da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda büyükler ve yıldızlar kategorilerinde Türkiye derecesi elde eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı atletlerini ödüllendirdi.

 
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Takımı Antrenörü Resul Köstekçi ile takım atletlerinden Mehmet Çiğdem ve Çağrı Karaca'yı kabul eden Belediye Başkanı Hasan Ünver, antrenör Köstekçi ile atletleri altın ile ödüllendirdi.


Nevşehir'de pist olmamasına karşın, Türkiye Atletizm Şampiyonas'ında Nevşehir'li atletlerin elde ettiği bu başarılarının atletizm spor otoriteleri tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandığını ifade eden Köstekçi, "Sporcuların daha iyi çalışma ortamına kavuşturulması için atletizim pist alanının kısa zamanda hizmete kazandırılması gerek. Atletlerimizin bu başarılarının altında sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver ve kulüp yöneticilerinin büyük katkıları var. Ne zaman sıkıntılı olsak bize her yönden katkı sağlanıyor" dedi.


Belediye Başkanı Hasan Ünver de, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün çeşitli branşlarda ortaya koydukları performansın gerek bugün ve gerekse gelecek için sevindirici bir düzeye ulaştığını belirterek, "Eksikliği hissedilen atletizm pist alanının yapımına ilişkin olarak Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yapacağız. Atletlerimizin elde ettiği sevindirici bu başarılar, Nevşehir'in başarısıdır. Sporun her türlü branşında sporcularımız Nevşehir'in adını başarı ile temsil etmektedirler. Onların başarıları Nevşehir'in başarısıdır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı sonuçların devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.


Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı'nın iki atleti, Ankara' da 12-14 Haziran tarihleri arasında Naili Moran Atletizm Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda bir Türkiye birinciliği ve bir de Türkiye ikinciliğini elde etmişti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 16:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit erdpğan IP: 81.215.1.xxx Tarih : 30.06.2007 19:29:56
nevşehir belediyesi teprik ederim ama daha önceki sporcularınada yeteri kadar değer vermedi ben ümit erdoğan 1999-2004 yılları arası emek vermiş kişi olarak ilimizin sporculara değer vermediğini düşünüyorum. ben karacaşar kasabasın da yaşıyorum. nevşehir belediyesine takım halinde türkiye 1 inciliği bireysel şahsım türkiye 3 olmuşdum ama hiçbir ilğilen olmadı sadece kasabamızın belde başkanı saliğ erdoğdu desteklemişti.nevşehir belediyesi hiçbir yardımını görmedik ben hafif birsakatlık cecirdim tedavi sonucu sorun giderile bilirdi. ama hiçbir ilğilen kimse olmadı ve beni ve arkadaşlarımla ilğilenmedi ve şu anda hepsi boş bir insan oldu.inşallah bundan sonra diyer insan larla daha iyi ilğilenilir. diğier sporcu arkadaşlara başarılar dilerim