6
Mayıs
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

Başarılı atletlere ödül

Nevşehir'i Türkiye 1. Ligine çıkartmayı başaran Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletleri Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından ödüllendirildi. 

Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm takımı, antrenör Resul Köstekçi başkanlığında Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver, sportif alanlarda genellikle futbol ile ön planda olma özelliğinin artık çeşitli spor alanlarında alınan başarılı sonuçların ardından atletizm, basketbol ve benzeri salon ve pist sporlarına karşı ciddi bir ilginin oluştuğunu söyledi. 

Nevşehir Belediyesi olarak engellilerin sportif çalışmalarında elde ettiği başarılara ilave olarak atletlerin Nevşehir'e kazandırdığı başarılı sonuçların kendilerini onurlandırdığını kaydeden Ünver, "Atletizm'de genç arkadaşlarımızın kazandırdığı bu büyük başarı gerçekte tüm Nevşehirlilerin bir başarısı. Bundan dolayı tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devam etmesini arzu ediyorum. Tüm sporcu kardeşlerimin yararlanabileceği modern ve çağdaş manada özel kamp merkezi oluşturma düşüncemizi yakın bir gelecekte hayata geçirmekte kararlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Spor yapan çocuk ve gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını temin etmek bizlerin en önemli görevlerinden birisi. Atletlerimizin Türkiye 1. liginde mücadele eden Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul ve Kocaeli Büyük şehir Belediyespor gibi takımlarla beraber mücadele edecek olması, Atletizmde artık Nevşehir'in de gerçek anlamda söz sahibi olduğunu ortaya koymaktadır.Tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum. "dedi. 

Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm takımı antrenörü Resul Köstekçi' de Belediye Başkanı Ünver'in kendilerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.Köstekçi, elde edilen başarılı sonuçların bir ekip başarısı olarak ele alınması gerektiğini belirtti. Ziyarette daha sonra Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'i Atletizm 1. ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Nevşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı antrenörü Resul Köstekçi olmak üzere n Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm takımı atletleri Semih Pak, Semih Yıldız, Davut Tosun,Yaşar Küçükdeveci,Cavit Özdinar ve Çağrı Karaca'ya birer saat hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 12:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?