4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başarılı sporcu ve antrenöre plaket

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Nevşehir İl Temsilciliği tarafından, atletizm branşında dünya 6.’sı olan sporcu ve antrenörüne plaket verildi.

TEÇ-SEN Nevşehir İl Temsilcisi Levent Güneş, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Atletizm Türkiye şampiyonalarında 4 Türkiye birinciliği, 3 Türkiye ikinciliği ve 7 defa da Türkiye 3 üçüncülüğü dereceleri elde eden ve son olarak Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Dünya Kros Şampiyonası'nda Dünya 6.’sı olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semih Yıldız ve antrenörü Resul Köstekçi'ye başarılarından dolayı plaket verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve İl Müdürü Nafiz Köksal'ın da katıldığı törende konuşan TEÇ-SEN İl Temsilcisi Levent Güneş, son yıllarda Nevşehir'de atletizm branşında çok başarılı sporcuların yetiştiğine dikkat çekerek, bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Nevşehir adının ulusal ve uluslararası müsabakalarda duyuran Semih Yıldız gibi sporcuların desteklenmesi için her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirten Güneş, Semih Yıldız ve antrenörü Resul Köstekçi'yi başarılarından dolayı kutladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Nafiz Köksal'da, genç sporculara destek olunması için tüm sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, destek verilmesi halinde Nevşehir’den çok sayıda başarılı sporcunun çıkabileceğini kaydetti.

TEÇ-SEN yöneticilerine teşekkür eden atletizm antrenörü Resul Köstekçi ise, "Semih başarılı sporcularımızdan sadece biri. Öyle inanıyorum ki diğer gençlerimizde yakın zamanda adlarını Türkiye genelinde duyurmaya başlayacaklar. Bizim sporcu yönünden bir sıkıntımız yok. Çok iyi bir altyapımız var. Tek sıkıntımız destek. Nevşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü dışında maddi ve manevi desteği göremiyoruz. İnanıyorum ki bu diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından antrenör Köstekçi ve atlet Semih Yıldız'a plaketleri Levent Güneş tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 16:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?