4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başkan Günal aday olmayacak

Nevşehir'in Göreme Belediye Başkanı Fevzi Günal, 2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde, 1999 yılında yapılan seçimlerde ilk olarak göreve gelen ve 2 dönemdir CHP'den belediye başkanlığı görevini yürüten 65 yaşındaki Fevzi Günal, kendisinin artık yorulduğunu ve gençlerin önünü açmak için yeniden aday olmayacağını söyledi.

2009 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlere kadar beldesine hizmet etmek için çaba göstereceğini belirten Günal, yeniden aday olması için hem vatandaşlardan hem de partisinden isteklerin gelmesine karşın kararından dönmeyeceğini vurguladı.

Günal, "Sürem dolana kadar çok hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim, önümde yapmam gereken ne varsa yapıp yeni seçilen arkadaşa görevimi teslim edeceğim. Aday olmayı düşünmüyorum. Zaten ikinci dönem seçildiğim zamanda bir daha aday olmayacağımı söylemiştim. Benden bu kadar. Şimdi bir çok teklif olmasına rağmen, partiden de yoğun bir istek olmasına rağmen ben kararımı verdim. Artık yeter. 30 yıl devlete hizmet ettim 2 dönemde belediye başkanlığı yaptım. Bundan sonra başka türlü hizmet edeceğiz ki buralarda da gençlerin önünü açmak lazım. Burası turistik bir yer, genç ve başarılı olacak arkadaşlarımız var. Turizmin içinden gelen, çekirdekten yetişme arkadaşlarımız çok daha yararlı olabilirler. O bakımdan onlara yardımcı olarak işi bırakacağız" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 13:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?