4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başkan Ünlüsoy'dan %55 iddiası!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Erol Ünlüsoy, yerel seçimlerde yüzde 55 oranında bir oy alarak yeniden başkan seçileceğini iddia etti.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde ilk olarak 1989 yılında belediye başkanı seçilen ve DYP'den 2 dönem bu görevi sürdürdükten sonra 1999 yılındaki seçimlere MHP çatısı altında giren Erol Ünlüsoy, ilçede yaklaşık 20 yıldır belediye başkanlığı yapıyor.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için yeniden partisi MHP tarafından belediye başkan adayı gösterilen 67 yaşındaki Erol Ünlüsoy, "Bizim seçimler için bir endişemiz yok. Ben ilçede yaklaşık 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yapmaktayım. 20 yıl içerisinde yaptığımız hizmetleri herkes gördü. Bu hizmetleri takdir edenler olduğu gibi etmeyenlerin olması da doğal. Bence fazlasıyla takdir ediliyor ki bu nedenle ben 4 dönem belediye başkanlığı yaptım ve 5. döneme talibim. Vatandaşın benim yanımda olduğuna inanıyorum. Tahminimce seçimlerde yüzde 55 oranında bir oy alarak yeniden başkan seçileceğim" şeklinde konuştu.

Uzun süredir belediye başkanı olduğu ilçesinin ciddi bir sorunu bulunmadığını ve yeniden başkan seçilmesi durumunda Gülşehir'i daha ileri bir seviyeye taşımak için gayret göstereceğini kaydeden Erol Ünlüsoy, "Ben ilçede 7-8 yıl önce bir inşaat projesi açmıştım ve bu sayede yaklaşık 400 fakir ve dar gelirli vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Önümüzdeki dönem için 600 sosyal konut daha yapma projemiz var. Bunlardan 200 tanesi 6 katlı lüks apartmanlar geriye kalan 400 konut ise fakir ve dar gelirli vatandaşlarımız için. İlçemizin şu anda su, kanalizasyon ve yol sorunu yok. Bundan sonraki dönemde ilçenin güzelleştirilmesi yönünde çalışmalarımız ile birlikte Nevşehir Üniversitesi'ne bağlı olarak ilçemizde bir yüksekokul kurulması için çalışmalar yapacağız. Bunları da tamamladığımız takdirde ilçemiz gayet iyi bir duruma gelecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 11:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?