3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Başkan Ünver, Sebze Pazarı'nda

Nevşehir Yaş Kuru Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Osman Güneri, Nevşehir'de yapımı sürdürülen Nevşehir Modern Pazar Yeri projesinin Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in projesi olduğunu belirterek, "Bize destek veren insana, bizlerde açık bir şekilde destek vereceğiz" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Rıdvan Köybaşı, A. Erdal Feralan ve Mahmut Dede'nin yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç, AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis üye adayları ve belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte Nevşehir Sebze Pazarı'nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Pazarcı esnafının sevgi gösterileri ile karşılanan Hasan Ünver ve beraberindekiler, pazarcı esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Yaklaşık 45 dakika süre ile Nevşehir Sebze Pazarı'nda pazarcı esnafı ve vatandaşların sıcak mesajları ile karşılanan Ünver ve AK Partililere, daha sonra bir kahvehanede Nevşehir Yaş Kuru Sebze ve Meyveciler Odası tarafından meyve ikramında bulunuldu.

Burada konuşan Hasan Ünver, son günlerde hizmete açılacak Modern Sebze Pazarı'nda tüm pazarcı esnaflarından hava parasının alınacağına ilişkin dedikodulara inanmamaları gerektiğini belirterek, "Her şey çok iyi gidiyor. İnsanlar hizmetleri takdir ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlı bir seçim nasip etsin. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Yeni bir başlangıç olmasını diliyorum, hizmetlerin daha etkin hale gelmesi açısından iyi bir başlangıç olmasını diliyorum. Yağmur ve kar yağacak diye hepinizin ödü kopuyor. Plastik malzeme değil ki, çürüyecek bir malzeme, 3 gün satamadınız mı Allah korusun, bitti. Onun için pazar yeri esnafımız gönlünü ferah tutsun. Hava parası alınacağı dedikodusu yapılıyor. Böyle bir şey yok" dedi.

Nevşehir Yaş Kuru Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Osman Güneri de daha önceden pazar yeri inşaatının durduğu yolunda bir belediye başkanı adayı tarafından açıklama yapılmasına karşın, bunun gerçek dışı olduğunu, inşaatı yapan firmanın yöneticisi tarafından yalanlandığını belirtti. Bu açıklamayı tüm üyelere dağıtacağını söyleyen Güneri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in dışında hiç kimsenin sahiplenmemesini istedi.

Güneri, Nevşehir'e modern anlamda bir pazar yerinin yapılması yönünde geçmiş dönemde bugün 10 yıl belediye başkanlığı yapan yerel yöneticilik yapan birisinin Nevşehir Sebzeciler Odası yöneticilerini, makamından kovduğunu dile getirerek, "Şunu ifade ediyorum. 2005 yılında sizler bana görev verdiniz. 3-4 yıldır iyi bir çalışma süreci ile bu görevi devam ettiriyorum. Ben buradan açıkça ifade ediyorum, hiçbir kimse pazar yerine sevdalanmasın. Hiç kimse bu pazar yerinin projesini ben yaptım, ben yapacaktım diye de heveslenmesin. Bundan 10 yıl önce yerel yöneticilik yapan bir başkan, Sebzeciler Odası'nı makamından kovmuştur. Bize destek veren insana, bizlerde açık bir şekilde desteğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?