4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başkan Ünver adaylık müracatını yaptı

AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'na resmen başvuruda bulundu.

Başvuru için öngörülen belgelerle birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binasına gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 4,5 yılı aşkın bir süreden beri Nevşehir'e hizmet verdiklerini söyledi.

Ailesi ve yakınları ile yaptığı görüş alışverişleri doğrultusunda, 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden belediye başkanı olabilmek için AK Parti İl Başkanlığı'na, aday adaylığı müracaatını yapmaya karar verdiğini söyleyen Ünver, halkın hizmetkarlığına devam etme düşüncesi içerisinde olduğunu kaydetti. Ünver, daha sonra belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru belgelerini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut'a teslim etti.

Erkut ise, AK Parti tarafından 10 Kasım 2008 gününden itibaren belediye başkan aday adaylığı için müracaatların Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda başlatıldığını söyledi. Erkut, Nevşehir'de belediye başkan aday adaylığı müracaatını ilk yapan kişinin de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olduğunu belirterek, yapılan bu müracaatın AK Parti'ye ve tüm kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 17:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?