4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başkan Ünver en iyiler arasında

Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneği (İZDER) tarafından yapılan "Türkiye'de Yılın Adamları ve Kuruluşları" anketinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de yılın belediye başkanları arasında yer aldığı belirtildi.

Açıklamalarda bulunan İZDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, bu yıl 7’ncisini gerçekleştirdikleri "Türkiye'de Yılın Adamları ve Kuruluşları" anketinin tamamlandığını söyledi.

Doğan, anket sonucuna göre 2007 yılının en başarılı belediye başkanları olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi ve Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’ün yılın belediye başkanının belirlendiğini söyledi.

Doğan, anket sonucuna göre seçilen kişi ve kuruluşlara 24 Haziran 2008 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan'ın da katılacağı bir törenle, ödüllerinin verileceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 13:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamit öncü IP: 212.175.133.xxx Tarih : 18.06.2008 16:10:25

Bu yılın belediye başkanları neye göre belirleniyor anlayamadım NEVŞEHİR bld bşk ne yapmış bu kadar başarılı bld bşk seçilecek bld başkanına yine bir reklam malzemesi yakında bilbordlarda yerine alır resimleri