4
Mayıs
2024
Cumartesi
NEVŞEHİR

Başkan Ünver Lübnan yolcusu

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER, LÜBNAN YOLCUSU

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Lübnan'ın Trablus kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)adına düzenlenen kongreye katılarak, burada yerel kaynakların etkin kullanımı konusunda bir de konuşma yapacağı bildirildi.

Lübnan Devlet Başkanı Mişel Süleyman'ın himayesinde Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı(UCLG)'nın Desantralizasyon Komitesi tarafından gerçekleştirilecek kongrede tüm bölgeden üst düzey yerel idareciler katılacak.

Kongreye Türkiye'yi temsilen katılacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediye Başkanı olarak bir yanda Dünya Belediyeler Birliği Konseyi ve bir yanda da Türkiye Belediyeler Birliği'nin yönetiminde yer aldığını belirterek, 2 gün süre ile devam edecek kongrede " Kentlerin Kaynak Üretimi" ile ilgili bir konferans vereceğini söyledi.

Kongrede dünyanın değişik kentlerinden belediye başkanları ile de ikili görüşmeler yapacağını kaydeden Ünver, Türkiye'yi ve Nevşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 16:16:04
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 22:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?