3
Mayıs
2024
Cuma
NEVŞEHİR

Başkan Ünver'den bayram mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olan bayramların, toplumsal hayatta var olan en doyumsuz günler olduğunu söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da ele alınan bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha etkin hale getirdiğini belirtti.

Ünver, " İnsanlarımızın birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günlerinden birisini daha tüm kalbimizle idrak etmenin engin sevinç ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı'nı tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ilişkisini perçinleştiren ve bu duyguyu adeta büyük bir sel haline getiren bu sevgi günlerimizin kalıcılığının sağlanması en büyük temennimdir. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın içtenlikleri ile yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramı'nın başta Nevşehirli hemşerilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?