5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Başkan Ünver'den gözdağı

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER'DEN GÖZ DAĞI

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu şehre bedel ödemeyenlerin başlarının belası olduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyük kentleri ile cazibe merkezi şehirlerine Forum Konseptiyle Alışveriş merkezleri inşa eden Türkiye Multi Development ismi ile çalışmalarına devam eden Hollanda'lı şirketin Türkiye CEO'larından Hulusi Belgü ile Multi Development Türkiye Alışveriş Merkezleri Yönetimi Genel Müdürü Luis Pereira, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerdeki yeni yapılanması ile dikkatleri üzerinde toplayan Multi Development Türkiye CEO'larından Hulusi Belgü, Nevşehir'de böyle bir yatırım yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'e önemli yatırım sunan Multi Development Türkiye firmasının ilgililerini Nevşehir'de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver, herkesin bu cennet ülkeye ve yaşadığı dünyaya bedel ödemesinin gerektiğini belirtti. Türkiye'de bugün gelinen noktada, yıllardan beri haksıza 'sen haksızsın', haklıya da 'sen haklısın' deyip gerekenlerin yapılamamasının sıkıntılarının yaşandığını dile getirdi. Bu ülkeye ve bu dünyaya bedel ödemeyenlerinde başlarının sürekli belası olmayı sürdüreceğini kaydeden ünver sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu senin hakkın değil' demeyi beceremedik yıllardan beri, beceremediğimiz için de buradayız. Oysa bunu becermiş olsaydık, haklıya diyecektik ki 'sen haklısın, senin işini de yapıyorum' diyecektik. Haksızın olmayacak işi için zaman kayıp edeceğimize, haklının işini bitirip bu ülkeye daha fazla hizmet etmiş olacaktık. Yeter ki insanlara ekmek versinler. Bu şehri sömürüp, bu şehri götürüp, bu şehirden ensesini kalınlaştırıp, bu şehre bedel ödemeyenlerinde başlarının belasıyım. Bunu her platformda söylüyorum. Herkesin bu cennet ülkeye, yaşadığımız bu dünyaya bedel ödemek durumunda. Ama şehrin imkanlarını bize sunan bu ülkeye, bu dünyaya bedel ödememek diye bir şey olabilir mi? Bunun bedeli de çalışmaktır."

Ünver, Nevşehir'e yatırım yaparak istihdam ortaya çıkartacakların bir belediye başkanı olarak emirlerinde olacağını dile getirerek, " Bundan istifade etmem diyen biri varsa eğer, onun da başının belasıyım. Ben diyorum ki benden yararlan, bu şehre yatırım yap. Bu şehrin belediye başkanı olarak senin emrinde olayım. Yeter ki bu şehirde birlikte kazan, bu şehir insanlarına istihdam ortaya çıkart. Bu şehri hep birlikte yaşanabilir bir dünya kenti haline getirelim. Bundan dolayı da benden istifade et. Ne imkanımız varsa seferber edelim. Bürokratik zorluklar, zorlamalar. Hepsini aş hem de bir gecede aş. Gel yatırım yap. 'Bundan yararlanmak istemiyorum' diyen olursa onun da başının belasıyım. "diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretin anısına Multi Development Türkiye CEO'larından Hulusi Belgü, Türkiye Alışveriş Merkezleri Yönetimi Genel Müdürü Luis Pereira ve Forum Nevşehir Genel Müdürü Ersin Bal'a çeşitli hediyeler takdim etti.

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER'DEN GÖZ DAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:23:03
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?